5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kaçış yolları ve öteki tedbirler, yangın yahut gayrı müstacel durumlarda hayat güvenliğinin salt vahit bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Hassaten yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun birbir hayli firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri uslu bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Projeye en yaraşır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı harbi rahatlıkla açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın veya müstacel yer vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve elan az tütün solumasını sağlar. İnsanlar kötü solumayı önemsiz gibi görebilir meğer yangınlardan en çok hayat kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit gibi gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 hizmetlevi[bileğiştir

Yangın baplarını degaje ağrımak muhtevain kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre esrar  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın derece derece varyasyonları vardır. Buna nüsha şekilde bapları kilitli başlamak derunin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Kaçış midein kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak degajeliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair bünyelarda 125 mm’ den Yangın Kapısı azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her dü yanı sıra engel, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Pahaı etkileyen asliye malum Yangın Kapısı bapnın acıe dayanıklılık seviyesidir. Bu nâre peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden yangın kapısı sertifikasyon ve belgelendirme yapıları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile acil yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page